No ID

 

Ik blog hartstikke graag, maar dingen zoals dit *de About-pagina schrijven* – vind ik dan weer ietsssje minder..

Niet omdat ik verlegen ben ofzo (juist niet ;)), maar meer omdat ik het vre-se-lijk lastig vind om ten eerste: In te schatten wat je überhaupt over me zou willen weten – En dan nog ten tweede: ik ben er zelf nog niet helemaal uit wie ‘Anne’ nu precies is.

Die verwarring/vraag zal je wellicht ook wel herkennen in mijn logjes, vooral die met m’n uitpluizingen op psychologisch/filosofisch gebied. Maar begrijp me niet verkeerd: Ik ben niet vies van een ‘mysterie’ – De quarter-life crisis is -vooralsnog- niet aan mij besteed ;)

 

 

By being yourself, you put something wonderful in the world that was not there before
-Edwin Elliot

 

De Droge Feitjes

Wel kan ik een aantal feitjes benoemen, beter iets dan niets, toch? Zo ben ik 25 jaar jong/oud, blog ik nu al zo’n twee jaar (ooit -augustus 2015- begonnen op elizenn.nl), woon ik samen in een gehucht in Noord-Brabant met een geweldige gast waarnaar ik meestal verwijs met de naam ‘vriendlief’ (als hij al ten sprake komt – privacy is ook best fijn :P), ben ik eigenlijk een ‘rasechte’ Limburgse (ondanks het ontbreken van een ál te dik accent – thanks to een aantal jaartjes Rotterdam) en ben ik dol op dieren – Vandaar de twee schatten van katten en ’n maffe fret (die, zoals het een Brabantse fret betaamd, naar de naam Guusluistert) :) 

 

 

Writing is something you do alone. It’s a professsion for introverts who want to tell you a story, but don’t want to make eye contact while telling it  
-John Green

 

Verder houd ik ook wel van:

  • Een stukje schrijven (dôh) – Maar ook van de research eromheen; het zogenaamde ‘uitpluizen’
  • Boeken – Al kijk ik de laatste tijd vaker tegen de kaft aan dan dat ik er ‘in’ zit (een gevoel dat ik toch wel heel erg mis!)
  • Bullet Journaling Mijn BuJo is (naast koffie en een sigaret) het eerste waar ik ’s ochtends naar grijp.
  • Tarot  – Al 11 jaar oefen ik me rot, met redelijk resultaat als ik dat mag zeggen over mezelf.. ;)
  • Lijstjes – Waarvan je er sowieso een deel tegenkomt op Elyzenn
  • Blogthema’s – Ik ben nu aan ’t ‘afkicken’ van het constant veranderingen aanbrengen in mijn blog-design.. Héél veel kans geef ik het eigenlijk niet ‘but we’ll see’ :P
  • Natuur – En ‘natuurlijke spiritualiteit’ (beter bekend als ‘paganisme’)
  • Quotes – Eens kijken of ik daar nog iets mee ga doen hier! :)

 

Social Stuff

Natuurlijk neus ik ook maar wat graag rond op blogs van anderen – Dus laat vooral van je horen, dan kom ik even buurten :) 

Sowieso mag je bij (andere) suggesties, vragen, opmerkingen, klachten -weetikhetwat- contact met me opnemen. Dat kan via het contactformulier  (ik stuur altijd zsm een mailtje terug!). Mocht je me willen volgen via social media, dan vind ik dat ook heel gezellig :)

 

Instagram  •  Pinterest  •  Bloglovin’

 

Ik hoop je natuurlijk snel terug te zien!
Liefs,
Anne

 

  Blogs I Follow    Contact    Info/Disclaimer